Piercing


Na veel aanvragen te krijgen voor en over piercings hebben we besloten om ze ook te gaan zetten bij Pure Ink in Purmerend. Geen gekkigheid, gewoon alleen op wat leuke mooie plekken.

Zo valt de earcandy trend vooral in de smaak bij de dames; een conch, tragus, earlobe of forward helix kan hier niet ontbreken. Ook voor de meest bekende; de helix piercing, tong-, wenkbrauw-, neus- of een navelpiercing kun je bij ons terecht.

Als je bij ons langs komt voor een piercing wordt deze gezet door Maura. Zij heeft leren piercen van een ervaren oud collega. Het begon allemaal met het oefenen op vrienden en kennissen. Al snel had ze de smaak te pakken en door haar oog voor plaatsing heeft ze elke klant keurig geholpen.

Maura stelt je op gemak door alles te bespreken en goed uit te leggen. Eerst wordt het nodige papierwerk doorgelezen en indien van toepassing ingevuld. Vervolgens wordt samen met jou de plek van de piercing bepaald door een simpel stipje. Pas als alles akkoord is wordt de piercing gezet. Voor meer info of prijzen kun je altijd even mailen of langs komen bij Pure Ink in Purmerend.

Piercing Gallery

include "beheer/shopping/plaats_piercings.cgi?lang=NL&headerText=Voorbeelden van piercings&fotos_counter=9&pageback=purmerend-gallery.php";