Klik hier voor meer over informatie m.b.t. het coronavirus.

In het gezellige centrum van Emmeloord op de korte Achterdijk vind je onze Tattoo Studio Pure Ink.Onze Tattoo Studio's worden regelmatig gecontroleerd op hygiëne, apparatuur en werkwijze door de GGD. Wij zijn dan ook volledig goedgekeurd en in het bezit van een vergunning die is verleend door de minister van VWS.

Wij werken met een Team van gemiddeld 10 Tattoo Artiesten en 2 floormanagers waarvan er altijd een aantal bij Pure Ink in Emmeloord aanwezig, wij kunnen dan ook alle tattoo stijlen en letter types realiseren. Je kunt altijd met de studio bellen om te vragen wie waar aanwezig is. Wij beschikken over een modern computersysteem met meer dan 15.000 tattoosheets (voorbeelden) waar u onder het genot van een kop koffie op uw gemak doorheen kunt bladeren om uw juiste droom tattoo te vinden of om deze samen te stellen.

Mocht je vragen of ideeën hebben, dan staat onze floormanager in de studio altijd klaar om je te woord te staan of eventueel met een ontwerp mee te denken. Vragen kun je ook altijd stellen per e-mail.

Leeftijd: De minimale leeftijd om bij ons een tattoo te zetten is 16 jaar. Vanaf 16 tot 18 jaar moet je wel 1 van je ouders meenemen, hij of zij moet een geldig legitimatiebewijs meebrengen en ons toestemmingsformulier tekenen. Wij kunnen altijd weigeren om een tattoo te zetten b.v. als de plek in onze ogen niet geschikt is voor je leeftijd (gezicht, handen, nek, etc.).

Wij werken met en zonder afspraak, maar om uren wachten te voorkomen kun je beter even van tevoren met de studio bellen. Een afspraak kun je altijd telefonisch of persoonlijk in de studio maken dus NIET via de e-mail, FB of Insta a.u.b.!

© 2011: All Material, Graphics, Colored Lines, Backgrounds, and Information on this website is Copyright Protected. No part of this website may be copied, reproduced or reused without express written permission.

Tattoos van Freya


Tattoos van Ray


Tattoos van Timothy


Tattoos van Maura


Tattoos van Nick