Midden in het gezellige oude centrum van Purmerend vind je onze hygiënische goed ingerichte Tattoo Studio "Pure Ink".  

 

Onze Tattoo Studio wordt regelmatig gecontroleerd op hygiëne, apparatuur en werkwijze door de GGD. Wij zijn dan ook volledig goedgekeurd en in het bezit van een vergunning die is verleend door de minister van VWS. 

Al onze artiesten werken wekelijks een aantal dagen in Purmerend, dus wil je weten wie op welke dag precies aanwezig is, bel dan even met de studio. Freya is tevens 2 dagen per week aanwezig voor de permanent make up, een afspraak kun je telefonisch maken of loop even binnen bij de studio.
Al onze artiesten staan onder supervisie van onze oude rot uit het vak Jan Born die bij ons in de studio in Rotterdam en Emmeloord werkt, deze allround tattoo artiest heeft ondertussen zo’n 30 jaar ervaring en hij ziet er dan ook persoonlijk op toe dat de kwaliteit van onze tattoo’s goed is.
Wij streven ernaar om het je zo makkelijk mogelijk te maken en zonder lange wachttijden een mooi stukje werk op je huid te creëren.
Als je vragen of ideeën hebt staan we altijd open om je te woord te staan of eventueel met een ontwerp mee te denken. Ook hebben we een super modern computer systeem met een collectie van meer dan 10.000 tattoo sheets om eens rustig te bekijken en wat ideeën op te doen.
Vragen kun je altijd stellen aan de floormanager in de studio of per e-mail.

Leeftijd: De minimale leeftijd om bij ons een tattoo te zetten is 16 jaar. Vanaf 16 tot 18 jaar moet je wel 1 van je ouders meenemen, hij of zij moet een geldig legitimatiebewijs meebrengen en ons toestemmingsformulier tekenen. Wij kunnen altijd weigeren om een tattoo te zetten b.v. als de plek in onze ogen niet geschikt is voor je leeftijd (gezicht, handen, nek, etc.).

Wij werken met en zonder afspraak, maar om uren wachten te voorkomen kun je beter even van te voren met de studio bellen. Een afspraak kun je altijd telefonisch of persoonlijk in de studio maken, dus NIET via de e-mail a.u.b!

 

© 2011: All Material, Graphics, Colored Lines, Backgrounds, and Information on this website is Copyright Protected. No part of this website may be copied, reproduced or reused without express written permission. 

Tattoos van Rinke


Tattoos van Yoska


Tattoos van Timothy


Tattoos van Jan


Tattoos & Permanent Make Up van Freya


Tattoos van JoeyTattoos van JohanTattoos van Boyd Jordan


Share