Na een ingrijpende verbouwing in het voormalige cafe de "Celtic Inn" die naast ons zat op nr. 15 hebben we een prachtige nieuwe Pure Ink Tattoo Studio gemaakt, ben je nieuwsgierig hoe het geworden is check dan de Studio link hierboven om de foto's te kunnen bekijken.

Al onze artiesten werken wekelijks een aantal dagen in Purmerend, dus wil je weten wie op welke dag precies aanwezig is, bel dan even met de studio. Freya is tevens 2 dagen per week aanwezig voor de permanent make up, een afspraak kun je telefonisch maken of loop even binnen bij de studio.
Omdat wij ook de mede organisatoren zijn van de International Amsterdam Tattoo Convention in de RAI zijn er ook regelmatig internationale top artiesten te gast die bij ons hun kunsten komen vertonen, houd dus de NIEUWS link op deze pagina in de gaten om te kijken of er een gastartiest aan het werk is bij ons.
Al onze artiesten staan onder supervisie van onze oude rot uit het vak Jan Born die bij ons in de studio in Rotterdam en Emmeloord zit, deze allround tattoo artiest heeft ondertussen zo’n 30 jaar ervaring en hij ziet er dan ook persoonlijk op toe dat de kwaliteit van onze tattoo’s goed is.
Wij streven ernaar om het je zo makkelijk mogelijk te maken en zonder lange wachttijden een mooi stukje werk op je huid te creëren.
Als je vragen of ideeën hebt staan we altijd open om je te woord te staan of eventueel met een ontwerp mee te denken. Ook hebben we een super modern computer systeem met een collectie van meer dan 10.000 tattoo sheets om eens rustig te bekijken en wat ideeën op te doen.
Vragen kun je altijd stellen aan de floormanager in de studio of per e-mail.

Leeftijd: De minimale leeftijd om bij ons een tattoo te zetten is 16 jaar. Vanaf 16 tot 18 jaar moet je wel 1 van je ouders meenemen, hij of zij moet een geldig legitimatiebewijs meebrengen en ons toestemmingsformulier tekenen. Wij kunnen altijd weigeren om een tattoo te zetten b.v. als de plek in onze ogen niet geschikt is voor je leeftijd (gezicht, handen, nek, etc.).

Wij werken met en zonder afspraak, maar om uren wachten te voorkomen kun je beter even van te voren met de studio bellen. Een afspraak kun je altijd telefonisch of persoonlijk in de studio maken, dus NIET via de e-mail a.u.b!

 

© 2011: All Material, Graphics, Colored Lines, Backgrounds, and Information on this website is Copyright Protected. No part of this website may be copied, reproduced or reused without express written permission. 

Tattoos van Rinke


Tattoos van Yoska


Tattoos van Timothy


Tattoos van Jan


Tattoos & Permanent Make Up van Freya


Tattoos van AmandaTattoos van JohanTattoos van Boyd Jordan


Share