In de binnenstad van Rotterdam vind je onze hygiënische goed ingerichte Tattoo Studio Jan. Mede dankzij onze decennia lange ervaring is Tattoo Studio Jan 1 van de oudste (ongeveer 35 jaar) en bekendste studio's in Nederland.

Uit ons professionele Team van gemiddeld 10 Tattoo Artiesten en 2 floormanagers zijn er altijd een aantal bij Tattoo Studio Jan in Rotterdam aanwezig, wij kunnen dan ook alle tattoo stijlen en letter type's realiseren. Je kunt altijd bellen met de desbetreffende studio om te vragen wie waar aanwezig is.Onze Tattoo Studio's worden dan ook regelmatig gecontroleerd op hygiëne, apparatuur en werkwijze door de GGD. Wij zijn dan ook volledig goedgekeurd en in het bezit van een vergunning die is verleend door de minister van VWS.

Al onze artiesten staan onder supervisie van Jan Born onze oude rot uit het vak ( 35 jaar ervaring), deze allround tattoo artiest ziet er dan ook persoonlijk op toe dat de kwaliteit van onze tattoo's goed is. Wij beschikken over een super modern computer systeem met meer dan 15.000 tattoosheets (voorbeelden) waar u onder het genot van een kop koffie op uw gemak doorheen kunt bladeren om uw juiste droom tattoo te vinden of om deze samen te stellen.
Wil je weten wie waar aanwezig is bel dan even met de desbetreffende studio om te informeren. Wij streven ernaar om het je zo makkelijk mogelijk te maken en zonder lange wachttijden een mooi stukje werk op je huid te creëren. Mocht je vragen of ideeën hebben, dan staat onze floormanager in de studio altijd klaar om je te woord te staan of eventueel met een ontwerp mee te denken. Vragen kun je altijd stellen aan de floormanager in de studio of per e-mail.

Leeftijd: De minimale leeftijd om bij ons een tattoo te zetten is 16 jaar. Vanaf 16 tot 18 jaar moet je wel 1 van je ouders meenemen, hij of zij moet een geldig legitimatiebewijs meebrengen en ons toestemmingsformulier tekenen. Wij kunnen altijd weigeren om een tattoo te zetten b.v. als de plek in onze ogen niet geschikt is voor je leeftijd (gezicht, handen, nek, etc.).

Wij werken met en zonder afspraak. maar om uren wachten te voorkomen kun je beter even van te voren met de studio bellen. Een afspraak kun je altijd telefonisch of persoonlijk in de studio maken dus NIET via de e-mail a.u.b.!

© 2011: All Material, Graphics, Colored Lines, Backgrounds, and Information on this website is Copyright Protected. No part of this website may be copied, reproduced or reused without express written permission.

Tattoos van Rinke


Tattoos van Ray


Tattoos van Timothy


Tattoos van Stefan


Tattoos van Ashwin